De moeders van Ethiopië hebben ook uw hulp nodig

Doet u mee?  

 

We willen zoveel mogelijk kinderen gezond geboren laten worden en zoveel mogelijk ouders helpen om gezonde kinderen te krijgen.

 

 

Samen met het Ministerie van Gezondheid in Ethiopië, 6 (universiteits-)ziekenhuizen verdeeld over het land, Ethiopische en Nederlandse neurochirurgen, HOPE de belangenvereniging van ouders met SBH-kinderen in Ethiopië en vele vrijwilligers en vrienden werken we hard aan ons doel.

Dat doen we op vele fronten: we geven voorlichting en werken aan preventie. Voorlichting om jonge vrouwen ervan bewust te maken dat foliumzuur helpt om deze aandoeningen tot een minimum te beperken. Preventie door ervoor te zorgen dat foliumzuur beschikbaar komt in het dagelijks voedsel in Ethiopië. We zorgen voor professionals die de kinderen kunnen opereren en we zorgen voor goede instrumenten om dat zo goed mogelijk te doen. En natuurlijk vergeten we de ouders niet: we zorgen voor de begeleiding voor en na de operatie. Ons doel is dat we overbodig worden en dat Ethiopië zelf voor deze kinderen kan zorgen!

Dat kunnen we niet alleen! Daar zijn enthousiaste en betrokken mensen voor nodig om ervoor te zorgen dat er geen SBH-kinderen meer geboren worden. Daar zijn ook financiële middelen voor nodig. Wij zoeken fondsen, bedrijven en vrienden die ons daarbij willen helpen. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

info@reachanother.nl

 

You Might Also Like