Film werkbezoek aan Ethiopië april 2019

Jaarlijks brengt een afvaardiging van het bestuur van de ReachAnother Foundation een werkbezoek aan Ethiopië. Doel is naast het onderhouden van de contacten en het monitoren van de voortgang van lopende projecten, het bespreken van nieuwe initiatieven om de zorg te optimaliseren en uit te breiden. Ook specialisten op het gebied van de behandeling van kinderen met een waterhoofdje en een open ruggetje gaan mee en er worden ervaringen gedeeld en overgedragen rond de ondersteuning van ouders. Een werkbezoek is niet alleen nuttig, maar is ook enerverend en ontroerend. Het zorgt ervoor dat we nog meer doordrongen zijn van het feit dat ons werk in Ethiopië meer dan nodig is. Maar ook dat we op de goede weg zijn!

Van de werkbezoeken wordt een korte film gemaakt die een beeld geeft van de dagelijkse praktijk van de hulp aan deze kinderen.

Bekijk hier de film van het bezoek aan het Zewditu Hospital in Addis Ababa waar we samen met de Contribute Foundation het eerste gespecialiseerde centrum in Ethiopië realiseren waar alle zorg en behandeling van kinderen met een waterhoofdje en een open ruggetje samenkomen.

 

.

 

You Might Also Like